vastgoedmakelaar immobilien
   
  nieuwbouw projecten
  bouwen en verbouwen
 
  andrebo bouwondernemingen
  bouw en renovotie werken
 
   
  tehuur
  tekoop-andrebo
  projecten-andrebo
   
   
   
Andrebo bouwonderneming

 

Andrebo vastgoed is een familiebedrijf dat al gedurende 4 generaties in de Antwerpse zuidrand actief is in de vastgoedsector.

Onze persoonlijke aanpak, in combinatie met onze jarenlange ervaring, staat garant voor een professionele opvolging van uw dossier. Zowel voor verhuring, verkoop, schatting of beheer van uw onroerend goed bent u bij ons in goede handen. Onze tevreden klanten zijn daarvan het beste bewijs!

Na het overlijden van mijn vader hebben mijn echtgenoot en ik in alle vertrouwen de verkoop van mijn ouderlijk huis toevertrouwd aan Andrebo Beheer. Alle rompslomp die bij zo'n verkoop hoort - van elektriciteitskeuring, EPC-attest en bezichtiging van de woning - werd voor ons van A tot Z geregeld. Wij hoefden enkel onze handtekening te zetten onder de verkoopakte en het glas te heffen op een vlotte afhandeling van ons dossier!

immobilien vastgoed
Tina Geens, Mortsel

 


 
immobiliën andrebo
  Andrebo vastgoed              
  
 

 

Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijke beslissing in uw leven die niet alleen een financiële impact heeft maar vaak ook gepaard gaat met heel wat emoties.
Een hoofdstuk wordt afgesloten om ergens anders een nieuw verhaal te beginnen.

ANDREBO VASTGOED leidt u op een professionele manier door heel dit proces zonder uw persoonlijke noden uit het oog te verliezen. Zo behalen we samen met u ongetwijfeld een mooi resultaat. Dat bewijzen wij al vier generaties lang.

Gratis schatting
Een ervaren schatter taxeert uw vastgoed om zo samen met u de verkoopprijs te bepalen. Een realistische prijs is het begin van elke geslaagde verkoop. 

Formaliteiten en verplichtingen
Voor de start van de verkoop zorgen wij er voor dat alle formaliteiten en verplichtingen - EPC, elektrische keuring, enz. - voldaan zijn. Een volledig dossier vereenvoudigt de verkoop zowel voor u als voor de kandidaat-koper.

Persoonlijke aanpak
Elke woning vertelt een verhaal. Soms kan een kleine aanpassing een groot verschil betekenen om uw woning aantrekkelijker te maken voor kandidaat-kopers. Ongetwijfeld zal dit ook de verkoopwaarde gunstig beïnvloeden. Het is voor Andrebo Vastgoed dan ook belangrijk dat wij u op geregelde tijdstippen feedback geven over de reacties van kandidaat-kopers.

Uw reclamecampagne op maat - Uw woning in de kijker
Om uw woning zo opvallend mogelijk op de markt te brengen streven wij ernaar om voor elke pand een eigen strategie uit te werken. Deze wordt samen met u opgesteld en gedurende de periode van verkoop geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd.

Steeds bereikbaar
Wij zijn telefonisch en via mail steeds bereikbaar, zowel voor u als voor de potentiële kopers van uw pand. 

Uitgebreid klantenbestand
Wij beschikken over gespecialiseerde software die ons de mogelijkheid biedt om alle potentiële kopers te linken aan uw eigendom.

Erkend BIV vastgoedmakelaar
Als makelaar zijn wij officieel door het BIV erkend. Dit garandeert voor u een correcte werkwijze volgens de vooropgestelde deontologie.

BIV makelaar
 

BIV aansluitingsnummers: 206159 en BIV 206162
 
 
ANDREBO N.V. I MECHELSESTEENWEG 115 I 2640 MORTSEL I + 32 (0)3 449.48.98 I INFO@ANDREBO.BE I COPYRIGHT © 2008
WEBDESIGN BY FUGIDESIGN